Informatie

Middels de kennis en ervaring die is opgedaan in de automotive branche, weten wij dat er vaak gebrek is aan de uitleg en aflevering van de (nieuwe) auto.

Wanneer een klant een auto koopt of least, zou hij of zij graag een instructie willen zoals ze die ook mogen verwachten in de showroom van uw medewerkers. Echter, wanneer de auto op locatie wordt afgeleverd, wordt deze aandacht vaak vergeten. Het gevolg is dat de klant minder tevreden is en nog veel vragen onbeantwoord heeft. Daarnaast vervalt de hele beleving, zodat al het voorgaande werk teniet wordt gedaan.

Als visitekaartje van uw bedrijf kunnen wij de auto op locatie afleveren, waarbij we zelfs met bijv. een fles wijn of een andere door u meegegeven presentie de aflevering kunnen complementeren. Afleveren op locatie wordt voor de klant dan weer een feest. Wij zorgen voor het transport van de auto van locatie A naar locatie B en vervolgens kunnen wij de auto tot in detail uitleggen. Moet er vervolgens nog een auto retour worden gebracht of naar een andere locatie worden getransporteerd, dan zullen wij dat ook verzorgen.

kaboompics.com_Car key in hand