Uniek

Wat AutoAfleveren.nl uniek maakt is dat wij wél zorgen voor de juiste aandacht bij uw klant. Wij zorgen voor de beleving die maakt dat een aflevering weer speciaal wordt. Wij worden als het ware uw collega en ontzorgen u van eventuele vragen die nog resteren bij de klant of berijder.

Door onze ervaring in de autowereld weten wij wat klanten en berijders vragen en eisen. Op die manier besteden wij veel aandacht aan de aflevering en zorgen wij voor een unieke beleving die zorgt voor de juiste after-sales.

Wij zijn elke dag beschikbaar, ook spoed-opdrachten zijn mogelijk. Daarnaast is ook een aflevering of transport in, naar of van het buitenland geen enkel probleem.

Wegens de gedegen kennis en affiniteit van en met auto’s, zijn wij in staat om het afleveren op locatie tot een feest te maken.

Flexibiliteit is wat ons siert, mocht u een aflevering hebben van meerdere auto’s op locatie of bij uw eigen locatie, dan kunnen wij dit ook verzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk om in de avonduren beschikbaar te zijn voor uw bedrijf. Mocht u andere behoeften hebben, dan staan wij hier graag voor open.