Vacature

Wij zoeken student-chauffeurs die mee willen werken aan de excellente after-sales van onze klant.

Ben jij een student met een OV-weekkaart, minimaal 1 á 2 dagen doordeweeks beschikbaar en heb jij affiniteit met en kennis van auto’s, dan ben jij de juiste persoon voor ons.

Functie eisen
– Student, met een OV-weekkaart (gratis reizen)
– Kennis en affiniteit met auto’s
– Representatief plus communicatief sterk
– Minimaal 1 á 2 hele dagen in de week (doordeweeks) beschikbaar.

Als student-chauffeur ga jij je bezighouden met het ophalen en wegbrengen van auto’s. Daarnaast wordt er van onze chauffeurs verwacht dat zij de auto in zijn volledigheid aan de klant kunnen uitleggen en afleveren. Dat houdt in dat je de werking van de verschillende opties van de auto moet kunnen uitleggen.
Onze klanten plannen of een transportrit in, of zij plannen een transportrit in mét een aflevering op locatie. Bij een transportrit wordt minstens verwacht dat je de basis (denk hierbij aan; navigatiesysteem/cruise control/airco bediening/telefoonkoppeling) kunt uitleggen, bij een aflevering komt het aan op detail (denk hierbij aan; opladen van elektrische en hybride auto’s/uitleg van de verschillende opties).

Ben jij de juiste persoon voor deze mooie bijbaan, solliciteer dan door een email te sturen naar info@autoafleveren.nl met daarin je motivatie en cv voorzien van pasfoto.

Wij nemen daarna z.s.m. contact met je op.